DIVATVILÁG

Luxus divatmárkák avagy a legmenőbb divat

 Márkás Gyerekruha blogja a divatvilág híreiről. 

Az írásban megtalálhatod az egyik legmeghatározóbb luxusmárka rangsort.

A Lyst Index minden évben kiadja a legmenőbb prémium  divatmárkák listáját, amennyiben érdekel részletesen is, itt megnézheted. A lista ugyan minden évben kicsit változik, azonban a luxusmárka képviselőiről a trendi divatházakról megbízható képet ad.

 Az alábbi felsorolásban a linkeken keresztül több információhoz is juthatsz az adott designer márkáról, valamint az offline és online sorrendről.

 

divatvilag-blog-markasgyerekruha.hu

 

A 15 legnépszerűbb luxusmárka online 2022-2023 között

Forrás itt:

A világ legjobb luxusmárkáinak online népszerűsége megbízható előrejelzője a jövőbeli értékesítésnek, de sok luxusmárka életmentője is. Még a leginkább digitálisan idegenkedő márkák is felkarolják az online csatornákat, hogy elérjék és felvegyék a kapcsolatot jómódú fogyasztóikkal.

A Luxe Digital immár negyedik éve teszi közzé a népszerű luxusmárkák listáját a népszerűség szerint, mely rangsoruk az évek során a jövőbeli teljesítmények fontos és megbízható mutatója lett.

A listán szereplő minden luxusmárka jelentős figyelmet élvez a közösségi média csatornáin is, valamint gyakran influencerek és hírességek, divatbemutatók befolyásolják ezen prémium márkák ismertségét, így találják meg a jómódú vásárló közönséget.  

Luxusmárkák gyorsuló előretörése az online térben, valamint  a használt ruha kínálatában is megmutatkozó tendenciák.

A luxus digitális átalakulása felgyorsul 2022-2023 között, ezért a folyamatban lévő változások most minden márka stratégiájának élén állnak.  A relevancia az új örökség, amint azt a 2022-2023–2022-re vonatkozó luxusjóslatainkban látni fogja.

A Bain & Company becslései szerint az online luxusértékesítés elérte a 49 milliárd eurót 2022-2023–2022 végén (a 2022-2023–2022-es 33 milliárd euróhoz képest), ami még érdekesebb, hogy a luxuscikkekhez kapcsolódó online vásárlások aránya majdnem megduplázódott 2022-2023–2022-ben, azaz eléri a teljes értékesítés 23 százalékát (2021–2022-ben 12 százalékról)

A Márkás Gyerekruha Webshopban itt találod a luxusmárka kínálatot.

Megéri a használt luxusmárka megvásárlása?

Véleményem szerint igen, ugyanis az igazi designer prémium darabok kortalanok. Valójában nem mennek ki a divatból, különösen igaz ez a használt gyerekruhák esetében. A luxusmárkák prémium kategóriás alapanyagból készültek, es eu a  megfelelő gondossággal is társul. Ez az odafigyelés az, ami biztosítja, hogy a ruhadarab ugyanolyan magas minőségű és méretazonos legyen, mint új korában.

Biztos vagyok benne, hogy mindenki szekrényében lapul egy-egy designer luxusmárka. Egy olyan darab,  ami  igazán szeretett és megkímélt kincs. Munkánk során számtalanszor tapasztaljuk, hogy pont ezeket a kincseket őrizgetjük a következő gyereknek. Mégis megválunk tőle, hiszen egy költözés vagy gardróbcsere vagy újratervezés közbeszól. 

.

.

Oszd meg ezt a történetet