Márkás gyerekruha – Tom Tailor

Kicsoda Tom Tailor? Hogyan tört be a márkás gyerekruhák piacára és lett kiemelkedő designer?


Márkás gyerekruha Tom Tailor blogja
Kíváncsi vagy, hogyan kezdett el márkás gyerekruhákkal foglalkozni és lett fontos szereplő a ruhaiparban? Olvasd el a blogot!

Egy üzletet is megnézhetsz belülről ezen a linken:

A híres márka Tom Tailor egy 1962-ben Henke & Co. néven alapított hamburgi divatmárka. A társaság kezdőtőkéjét kereskdelemből szerezte, törölközőket importáltak Indiából. Az első sportruházat kollekcióját 1979-ben indította.  Az első farmernadrág-kollekció és az első külföldi bolt 1996-ban jelent meg. A női márkát 1999-ben alapították.

A divatház E-Shopja 2006-ban nyílt meg, mivel nagy változás történ a cég életében. Az alapító átadta az igazgatói széket, és az új vezető más irányvonalat szabott a cég működésének. A nagykereskedelmi láncok mellett vertikálisan is terjeszkedett. Az online kereskedelem mellett a márkaboltok is előtérbe kerültek, és elindultak a divatházak útján.

2007-ben, bemutatták TOM TAILOR Denim Man és TOM TAILOR Woman farmer  brandjüket.

2022-ben indulnak a fiatal Tom Tailor Denim Male és Denim Female divatkollekciók.

tom-tailor-gyerekruha

Miért Tom Tailor a név? Kicsoda Tom Tailor?

A „Tom” nevet az alapítók már 1963-től használták, amikor elkezdtek férfi ingeket, alsóneműket és kordbársony nadrágokat importálni.

1979-re rendkívüli mértékben megnőtt az üzletágük és a további fejlődéshez szükségük volt egy márkanévre. Ekkor találtak ki a Tom Tailor márkát. A Tom már az elmúlt több mint 15 év alapján ismertségre tett szert, ehhez az angol nyelvből merítettek ihletet a tailor (kiszab, szabó) kifejezéssel, tehát a Tom Tailor teljes mértékben fantázianév. Az első kollekció, ami az új névvel került a boltokba az a sportruházat volt. Később a felnőtt kollekció mellett a márkás gyerekruha piacra is betört.

Tudtad, hogy milyen sikeres a cég?

 2011 év végén:

  • a világ 35 országában volt jelen
  • 248 saját boltja van,
  • 155 franchise üzlete
  • 1786 shop-in-shopban értékesítették
  • 1541 alkalmazottal rendelkezik
  • 411,6 millió eurós árbevételt ért el.

Mit kell tudni a termékekről?

„TOM TAILOR a pozitív és gondtalan, szabad életstílust jelenti, melynek a lelke a természetes, vidám és modern attitűd. A márkát az ihlette meg és inspirálja napjainkban is, hogy a divatot életstílusként testesíti meg, az önkifejezés eszközeként, amely nem hajlandó kompromisszumokat kötni.” – Instyle

A stílus nagyon átgondolt, erőssége az egyszerűségében és a minőségében rejlik. Leginkább a H&M kollekciójára hasonlít a letisztul kollekció, am sokkal magasabb minőséget képvisel, elegáns, sportos és kényelmes. Nyugodtan megvásárolhatod, jóbarátod lesz a Tom Tailor ruhád, akár 4-5 éven keresztül sem nyúlik ki.

A gyerek kollekcióban megtalálhatóak a felsőruházati termékek – kabát, ing, póló, pulóver – , nadrágok, cipők alkalmakra, fotózásokra vagy hétköznapokra is.

Oldalunkon az alábbi linken éred el a termékeket:

https://markasgyerekruha.hu/termekkategoria/markak/?filter_marka=tom-tailor

A hivatalos honalpot itt találod:

https://www.tom-tailor.eu/kids-startpage

MEN

tom-tailor-gyerekruha-markasruha
tom-tailor-gyerekruha-markasruha-polo

WOMEN

tom-tailor-gyerekruha-markasruha-markasgyerekruha.hu_-1
tom-tailor-gyerekruha-markasruha-markasgyerekruha.hu-noi-1

KIDS

tom-tailor-gyerekruha-markasruha-markasgyerekruha.hu-gyerek

HOME

tom-tailor-gyerekruha-markasruha-luxus
Oszd meg ezt a történetet