You are here:

Armani sportcipő EU28

15600 Ft

  • Állapot: Használt, szép állapot
  • Méret: EU28
  • H-907

1 készleten

H-907

Termékleírás

Márkás gyerekruha termékleírás /Armani sportcipő EU28

 
Armani sportcipő EU28
 

 Méret: EU28

 Állapot: Használt, szép állapot

Fedezd fel a többi Armani termékeinket is

Olvasd el kapcsolódó blogunkat!

Nézd meg a hivatalos weboldalt!

A márka rövid leírása:

Emporio Armani egy olasz luxus divatmárka, amely 1975-ben alapította Giorgio Armani. A márka számos területen tevékenykedik, többek között haute couture, kiegészítők, ékszerek és parfümök terén. Gyerekruha vonaluk is létezik, amely kifejezetten a fiatalabb korosztály számára készült.

A gyerekruhái kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a márka sajátos minimalista stílusát követik. A tervezők odafigyelnek a részletekre és a praktikusságra, hogy a gyerekek kényelmesen és stílusosan viselhessék a ruhákat. A gyerekruha kollekciók között találhatunk különféle stílusokat, beleértve a klasszikus és elegáns darabokat, a sportos és lazább viseleteket, valamint az aktuális divattrendeknek megfelelő darabokat is.

Ezek a ruhák és sportcipők általában magasabb árkategóriába tartoznak, mint az átlagos gyerekruhák, mivel az anyagok minősége és a tervezési folyamatok nagyobb figyelmet igényelnek. Azonban a márka népszerűsége és az általuk kínált minőség garantálja, hogy az Emporio A  gyerekruhák egy hosszú távú befektetés lehetnek a fiatalabb generáció számára.

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

  1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok.  Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok. J Ajándéknak, karácsonyra és fotózásokhoz is tökéletes.

  1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.  Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

  1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új ruháknál a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

Boss sizechart

A használt és egyedi tervezésű ruhákat minden esetben lemérjük, hogy a méretet könnyen be lehessen azonosítani, mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól. 

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

Kapcsolódó termékek