Lány sárga plüss strand miniszoknya

1600 Ft

 • Állapot: Használt, Újszerű 
 • Méret: 152-164 / 14-16 éves
 • H-2219

1 készleten

H-2219

Termékleírás

    Termékleírás / Lány sárga plüss strand miniszoknya

Fedezzétek fel a nyár színeit a gyereked számára tervezett sárga plüss strand miniszoknyával! Ez a stílusos és vidám darab tökéletes választás lesz a forró napsütéses napokra. Engedd szabadon a gyerek lábát, hogy érezze a puha plüss anyag simogatását, miközben a tengerparton sétáltok.

Ebben a divatos strandszoknyában garantáltan a figyelem középpontjába helyezi majd őt, és kiemeli ragyogó személyiségét. Adj egy kis csavart a gyermek nyári szettjének ezzel a különleges darabbal, amely nem csak divatos, hanem kényelmes viselet is a hosszú, meleg napokon. 

Irány a vízpart!

       • csípőszoknya
       • megkötővel

 

Méret

– Derék: 33 cm
– Hosszúság: 30 cm

Egyéb megjegyzés

  Használt, újszerű állapotban

👉 Fast Fashion ruhák a Márkás Gyerekruha kínálatában

A képek tájékoztató jellegűek, szín és minta eltérés lehetséges!

A fast fashion márkák az elmúlt évtizedben robbanásszerűen növekedtek, és ma már fontos szereplők a divatiparban. Ezek a márkák a trendeket gyorsan és olcsón kiszolgáló ruházati termékeket kínálnak, amelyeket a vásárlók gyorsan beszerezhetnek, hogy lépést tartsanak a divatvilág változásaival.

Egyik fő jellemzőjük, hogy gyorsan reagálnak a divat iránti keresletre. Gyakran előfordul, hogy ezek a márkák hetente vagy akár naponta frissítik termékkínálatukat, hogy mindig a legújabb trendekkel álljanak elő. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlók mindig a legfrissebb stílust viselhessék anélkül, hogy drágább divatmárkákhoz kellene fordulniuk.

Ezek a márkák gyakran alacsony áron kínálják termékeiket, amelyeket a tömeggyártás és a globális beszerzési láncok segítségével érnek el. Ez lehetővé teszi, hogy az áruk elérhető legyen a szélesebb vásárlói réteg számára. Az olcsó árakon túlmenően,  gyakran gyorsan reagálnak az aktuális divatirányzatokra, így számos stílus és dizájn közül választhatnak a vásárlók.

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

 1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok.  Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok.  

 1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.   Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

 

 1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, e képpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új gyerekruha esetében a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

Gyártói méretek:

Itt megnézheted

A használt gyerekruha és egyedi tervezésű ruha adatait minden esetben lemérjük, így  a méretet könnyen be lehet azonosítani.  Mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól, ezért ez nagyon hasznos a választásnál.

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

Márkás gyerekruha méretek: 

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

Kapcsolódó termékek