You are here:

Mayoral tavaszi kabát vagy szabadidő felső

8500 Ft

  • Állapot: Új, címkés
  • Méret: 98-104-es
  • H-738

1 készleten

H-738

Termékleírás

    Termékleírás / Mayoral kislány tavaszi kabát vagy szabadidő felső

Méret: 

98-104-es

 

   Egyéb megjegyzés

🆕 Új, címkés

A képek tájékoztató jellegűek, szín és minta eltérés lehetséges!

👉További Mayoral ruhák a márkásgyerekruha.hu oldalán

👉Mayoral magyarországi hivatalos oldala

Mayoralról:

“Célunk hogy mindíg jobbak legyünk, nem pedig nagyobbak. De, az első következménye a második.”

A MAYORAL a spanyol Ibériai-félsziget legnagyobb gyermekruha márkája, Európában pedig a gyermekdivat szektorban az egyik legmeghatározóbb cégcsoport.
A MAYORAL GROUP több mint 100 országban tervezi, gyártja, forgalmazza és terjeszti a gyermek divatot : 20 leányvállalat, 220 kereskedelmi képviselő, 230 saját üzlet és több mint 10.000 ügyfele van világszerte.
Évente több mint 30 millió terméket gyártanak, vagy ahogy Ők mondják, 30 millió mosolyt.
Kivételes sikerük az egyedi dizájnban, a kifejező színhasználatban és a magas minőségben rejlik.

A MAYORAL stratégiája a divatirányzatának és márkájának előtérbe helyezése, a saját stílus és személyiség jegyében, melynek célja, hogy ebben a szegmensben az ügyfelei számára a legjobb divat-ár-érték arány biztosítása.

https://www.youtube.com/watch?v=KoM18C9U8DY&t=12s

 

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

  1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok.  Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok.

🎁Ajándéknak, karácsonyra és fotózásokhoz is tökéletes.

  1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.  Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

  1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új gyerekruha esetében a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

Gyártói méretek:

Itt megnézheted

A használt gyerekruha és egyedi tervezésű ruha adatait minden esetben lemérjük, így  a méretet könnyen be lehet azonosítani.  Mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól, ezért ez nagyon hasznos a választásnál.

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

Márkás gyerekruha méretek:

Kapcsolódó termékek