Monsoon baby pillangó jacquard tütü szett

26950 Ft

  • Állapot: Új, címkés
  • Méret: 18-24 hó
  • AJÁNDÉKÖTLET

1 készleten

H-1317

Termékleírás

    Termékleírás /Monsoon virágos baba bandó fejdísz

 

Ezen az cuki tüll szetten a pillangók repülnek, tökéletes nyári bulikhoz, fotózáshoz, esküvőkre és egyéb alkalmakra. A hozzáillő felsőt és szoknyát könnyű jacquard borítással tervezték, amely csillogó pillangókkal van kiegészítve.

Tökéletes és kedves meglepetés babalátogatási ajándékaként is az újszülött kislányoknak.

Egyéb megjegyzés

  Új, címkés

Monsoon official website

 

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

  1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok. Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok.  Ajándéknak, karácsonyra és fotózásokhoz is tökéletes.

  1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg. Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

  1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új gyerekruha esetében a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

Gyártói méretek:

Itt megnézheted

A használt gyerekruha és egyedi tervezésű ruha adatait minden esetben lemérjük, így  a méretet könnyen be lehet azonosítani.  Mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól, ezért ez nagyon hasznos a választásnál.

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

Márkás gyerekruha méretek:

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

Monsoon

Aki egyszer betéved egy Monsoon üzletbe, az biztos, hogy egy ilyen rogyásig megpakolt kincseskuckóból nem távozik  üres kézzel. Ugyanez mondható el, egy Monsoon kollekció megtekintése után is.  

A bohémság ugyanis mindig jelen volt a designer történetében. 1972-ben az első, Portobello Roadon lévő divatház kínálatában Rádzsásztánból és Afganisztánból érkező ruhákat és etnó ékszereket, kiegészítőket forgalmaztak először, amelyek kézzel készítettek és gazdagon díszítettek voltak.

A Monsoon márkás gyerekruha ma:

Ez a hagyomány jelenik meg me  is. A képzeletgazdag és egyedi díszítés jellemző a márkára, extravagáns, feltűnő és gyönyörű a kislány  ruha kollekciója is, melyekhez rengeteg kiegészítőt is kínálnak. megtalálható többek között:

– kiegészítő, cípő, fejdísz, hajdísz, hajcsat, kistáska, öv, balerína

– kislány alkalmi ruha, kisfiú öltöny, koszorúslány ruha, fotózás szettek, ruhák mindennapokra

Keresd a kínálatunkban is a használt gyerekruhák és az új gyerekruhák között is!

Kapcsolódó termékek