Monsoon szivárvány pillangó fürdőruha

6900 Ft

  • Állapot: Új, címkés
  • Méret: 2-3 év
  • H-1310

3 készleten

H-1310

Termékleírás

    Termékleírás /Monsoon szivárvány pillangó fürdőruha

. Ez Monsoon a szivárvánnyal és pillangómintával díszített fürdőruha tökéletes a baba első pancsolásaihoz. .

Egyéb megjegyzés

  Új, címkés

Monsoon official website

 

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

  1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok. Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok.  Ajándéknak, karácsonyra és fotózásokhoz is tökéletes.

  1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg. Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

  1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új gyerekruha esetében a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

Gyártói méretek:

Itt megnézheted

A használt gyerekruha és egyedi tervezésű ruha adatait minden esetben lemérjük, így  a méretet könnyen be lehet azonosítani.  Mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól, ezért ez nagyon hasznos a választásnál.

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

Márkás gyerekruha méretek:

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

Monsoon

Aki egyszer betéved egy Monsoon üzletbe, az biztos, hogy egy ilyen rogyásig megpakolt kincseskuckóból nem távozik  üres kézzel. Ugyanez mondható el, egy Monsoon kollekció megtekintése után is.  

A bohémság ugyanis mindig jelen volt a designer történetében. 1972-ben az első, Portobello Roadon lévő divatház kínálatában Rádzsásztánból és Afganisztánból érkező ruhákat és etnó ékszereket, kiegészítőket forgalmaztak először, amelyek kézzel készítettek és gazdagon díszítettek voltak.

A Monsoon márkás gyerekruha ma:

Ez a hagyomány jelenik meg me  is. A képzeletgazdag és egyedi díszítés jellemző a márkára, extravagáns, feltűnő és gyönyörű a kislány  ruha kollekciója is, melyekhez rengeteg kiegészítőt is kínálnak. megtalálható többek között:

– kiegészítő, cípő, fejdísz, hajdísz, hajcsat, kistáska, öv, balerína

– kislány alkalmi ruha, kisfiú öltöny, koszorúslány ruha, fotózás szettek, ruhák mindennapokra

Keresd a kínálatunkban is a használt gyerekruhák és az új gyerekruhák között is!

Kapcsolódó termékek