Polo Ralph Lauren lány farmerkabát

11600 Ft

  • Állapot: Használt, újszerű
  • Méret: 6 éves
  • H-825

1 készleten

H-825

Termékleírás

    Termékleírás / Polo Ralph Lauren lány farmerkabát

Polo Ralph Lauren lány farmerkabát

  • Divatos rövid derekú lány farmerkabát.
 
Mintázat: egyszínű
 
 
 

   Méret:

6 évesre

– Ujj hossza: 43 cm
– Hosszúság: 31 cm
– Hónalj alatti szélesség: 35 cm
– Váll szélesség: 27 cm

   Egyéb megjegyzés

Használt, újszerű

A képek tájékoztató jellegűek, szín és minta eltérés lehetséges!

 

A márkáról:

Polo Ralph Lauren egy divatmárka, amelyet az amerikai tervező, Ralph Lauren alapított 1967-ben. A márka az ikonikus pólóingjéről ismert, amelyen a cég jellegzetes polo játékos logója látható. A Polo Ralph Lauren ruházatot és kiegészítőket kínál férfiaknak, nőknek és gyerekeknek, beleértve a ruházatot, cipőket, táskákat és parfümöket.

A márka klasszikus, preppy stílust képvisel, amely a hagyományos amerikai stílust modern elemekkel kombinálja. A cég figyelmet fordít a részletekre, a magas minőségű anyagokra és a kiváló minőségű kivitelezésre.

A Polo Ralph Lauren üzleteket szerte a világon megtalálhatóak, termékeik pedig elérhetőek a weboldalukon és hivatalos viszonteladóikon keresztül. A márka részt vesz különböző jótékonysági kezdeményezésekben, beleértve a rákkutatást és az oktatási programok támogatását is.

Polo Ralph Lauren is a fashion brand founded by American designer Ralph Lauren in 1967. The brand is known for its iconic polo shirt, which features the company’s signature polo player logo. Polo Ralph Lauren produces a wide range of clothing and accessories for men, women, and children, including apparel, footwear, bags, and fragrances.

The brand has a classic, preppy aesthetic that combines traditional American style with modern elements. The company is known for its attention to detail, high-quality materials, and craftsmanship.

Polo Ralph Lauren has stores all over the world and its products are also available through its website and authorized retailers. The brand has also been involved in various philanthropic initiatives, including supporting cancer research and education programs

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

  1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok.Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok. Ajándéknak, karácsonyra és fotózásokhoz is tökéletes.

  1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

  1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új gyerekruha esetében a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

Gyártói méretek:

Itt megnézheted

A használt gyerekruha és egyedi tervezésű ruha adatait minden esetben lemérjük, így  a méretet könnyen be lehet azonosítani.  Mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól, ezért ez nagyon hasznos a választásnál.

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

Márkás gyerekruha méretek:

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

Kapcsolódó termékek