Ted Baker 92-es kislány nadrág

1300 Ft

  • Állapot: Használt, szép állapot
  • Méret: 92 / 18-24 hó
  • H-836

1 készleten

H-836

Termékleírás

    Termékleírás / Ted Baker 92-es kislány nadrág

  • gyémánt steppelés
  • gumis derék
  • masni díszítés

Méret

92 / 18-24 hó

– Hosszúság: 44 cm
– Derék szélesség: 23,5 cm

Egyéb megjegyzés

  Használt, szép állapot

👉 A Ted Backer hivatalos oldala

👉Ted Backer ruhák a Márkás Gyerekruha kínálatában

A képek tájékoztató jellegűek, szín és minta eltérés lehetséges!

 

A márkáról:

A Ted Baker egy brit divatmárka, amely ruhákat, cipőket és kiegészítőket tervez és forgalmaz, beleértve gyerekruhákat is.

A gyerekruha kollekciói magukba foglalják a divatos és elegáns stílusokat, valamint a játékos és vidám mintákat és színeket is. Azok a szülők, akik szeretnék, hogy gyermekük elegánsan öltözködjön, találhatnak a márkánál olyan ruhadarabokat, mint kis fekete ruhák, blúzok, kabátok és nadrágok. A márkának azonban van néhány játékosabb darabja is, például pulóverek és pólók, amelyek felhívják a figyelmet az érdekes mintákra és színekre.

E márka gyerekruhák ára általában magasabb, mint a többi átlagos márkáé, azonban a minőség és a tervezési részletek általában magasabbak is. Végül is, ha valaki minőségi, divatos ruhákat szeretne gyermekének, a Ted Baker lehet egy jó lehetőség.

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

  1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok.  Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok.  

  1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.   Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

 

  1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, e képpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új gyerekruha esetében a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

Gyártói méretek:

Itt megnézheted

A használt gyerekruha és egyedi tervezésű ruha adatait minden esetben lemérjük, így  a méretet könnyen be lehet azonosítani.  Mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól, ezért ez nagyon hasznos a választásnál.

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

Márkás gyerekruha méretek: 

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

Kapcsolódó termékek