Üdvözlünk Márkás Gyerekruha Webshop oldalán!

Köszönöm, hogy meglátogattátok a weboldalt. 🙂 

Az oldalt üzemeltető cégről röviden:

A Multivision Production Kft. több mint 10 éves vállalkozás, vadiúj tevékenysége az új és használt gyerekruha online kereskedelme. Éppen ezért számotokra megfelelő céges garanciát tudunk vállalni a hibátlan teljesítésre.

Honnan az ötlet?  

 Az itt található ruhácskák kisfiam és barátnőm gyerekeinek szeretett darabjai garantáltan eredeti márkák, márkaboltokból, outletekből, első kézből.

Csongi a legfiatalabb gyerek a mi nagycsaládunkban, így rengeteg szép dolgot kapott, örökölt, és én is szívesen vásárolgattam, bevallom sokszor feleslegesen…🤨

rolunk-markasgyserekruha.hu

Mi lehet a megoldás a sok-sok márkás gyerekruha eladására?

Képtelenség ezt a mennyiséget Jófogáson vagy Facebookon értékesíteni.

A webshop ötlete akkor jött, amikor rendszereztem a kinőtt ruhákat. 

A webshop termékeit körülbelül 1 éve kezdtük el gyűjtögetni. Először a saját márkás, prémium és luxusmárkás ruháink, azután jöttek a barátnők, család, ismerősök, ismerősök ismerősei… Tudjátok hogy van ez. 🙂 Az nagyon fontos, hogy minden gyerekruhát egyesével mi válogatunk ki, fényképezzük le, és küldjük el Nektek, jelenleg a készletünk nagy része még a feltöltésre vár, szóval gyakran kukkantsatok az oldalra.

Remélem, Nektek is tetszeni fognak az igazán prémium márkás kincsek.

A projektet egy mini piackutatásnak is szánom, ha tetszik Nektek, elindulhatunk közösen ezen az úton a későbbiekben. Én elindítom a Márkás Gyerekruha vállalkozásom, Ti pedig kényelmesen eladhatjátok a tökéletes állapotban lévő márkás ruháitokat ebben a webshopban.  J

Fontos, hogy azokkal a használt rucikkal, amelyek még hibátlanok, és jó állapotúak, és már a fast fashion kategóriából is kilógnak,  az Anyák az Anyákért alapítványt szeretném támogatni, ők biztosan a legjobb helyre juttatják el, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Kicsit megváltozott a világképem, rengeteg olvastam a divatipar témájában és a környezetvédelmi aspektusok is megragadták a figyelmemet, ezekből állítottam össze a blogot (és persze a jövőbeli vállalkozás reményében).  Változtatok a szokásaimon, én is. J

rolunk-markasgyserekruha.hu-fentarthatosag

A gyerekruhák és a környezeti láblenyomatunk csökkentése

 Kiemelt szerepet kapnak a fenntarthatóságban, mivel csemetéink rendkívül rövid ideig használják őket.

Ráadásul hajlamosabbak vagyunk az impulzus vásárlásokra, de cuki, milyen édes, stb. 🙂 én is 🙂 Néha csak a kikapcsolódás kedvéért megnézzük a végkiárusításokat, esetleg a kedvenc márkánktól kapunk kihagyhatatlan ajánlatot, és boldogok vagyunk, hogy megszereztük. 

Ez fontos és nem is baj, hiszen van megoldás, hogy okos és környezettudatos szülők maradjunk így is. 

Ajándékozzuk vagy adjuk el a ruhánkat szűk lakókörnyezetünkben, valaki örülni fog! 

Tegyük fenntarthatóvá életünket, óvjuk a természetet, vigyázzunk a rájuk, szeressük őket és adjuk tovább, hogy a következő család is boldog legyen!

Bevallom, én is sokszor beleestem az édes vásárlás hibájába, főleg a kisgyerekruha területén. Fiam sok ruhát fel sem vett, átnőttük, vagy éppen túl szépnek találtam, hogy itthon felvegye. És persze a hosszú Covid időszakban nem volt bölcsi, nem mentünk sehova, a ruhácskák a szekrényben maradtak. Általában. Aztán megnyugtattam magam, hogy így is jó, majd jó lesz a rokon gyerkőcöknek. Ismerős? 🙂 Elkezdtek toronyban állni a dobozok, irdatlan helyet elfoglaltak a kinőtt holmik.

Csongi-baba
Csongi-baba-ruha
markasgyerekruha-adomany

Fontos a társadalmi felelősségvállalás is, szeretnénk segíteni a nehéz helyzetben lévő családokon is, ezért felvettük a kapcsolatot az Anyák az Anyákért Alapítvánnyal, és nekik adjuk azokat a ruhácskákat és játékokat, amelyek nem a felső prémium kategóriát képviselik vagy esetleg már látszanak rajtuk a használat nyomai. Már régóta figyelem a munkájukat, engem többszörösen meggyőztek.

Több városi legenda kering arról, hogy mi lesz az adomány ruhákkal, a következő bejegyzésben írok erről pár gondolatot. Meggyőződésem, hogy az ökológiai láblenyomatunk csökkentése érdekében a legjobb megoldás, ha helyben adjuk el vagy adományozzuk el őket.

Most pedig egy is magyarázat a ruhák csoportosításáról:

Új👉 ezek a ruhácskák állapotát szó szerint kell érteni, újak, még nem volt senkin. A gyári címke is rajta van.

Lecímkézett👉 új kisruhák, viszont a címke le lett véve róla, azonban valami oknál fogva nem lett használva. Maximum csak próbálva volt.

Használt, újszerű👉 ebben a kategóriába azok a kis darabok kerültek, amelyek  néhány alkalommal hordva voltak, viszont újszerű szép állapotban vannak. 

Használt, szép állapotú 👉 kategóriába azok a ruhácskák kerültek, amelyek többször voltak hordva, de még mindig szép állapotúak. 

Fedezd fel!

Válogass és fedezd fel a számodra legkedvesebb darabokat!