• A bejelentkezés/regisztráció gombra kattintva Ön bejelentkezhet vagy regisztrálhat oldalunkon.Ha regisztrálni szeretne kérem adja meg email címét és egy tetszőleges jelszót. Ezután kattintson a regisztráció gombra. Amennyiben sikeres volt a regisztráció erről email értesítést fog kapni.
  • Email értesítésben kiküldjük felhasználónevét (később ezzel és email címével is be tud majd lépni), illetve egy linket fiók oldalára, ahol lehetősége lesz befejezni regisztrációját a (számlázási és szállítási adatok megadásával), követheti megrendeléseit, vagy megváltoztathatja a fiókadatait vagy jelszavát.
  • Ha nem szeretne bejelentkezni vagy regisztrálni akkor ezt később is megteheti.Ebben az esetben kérjük, válasszon egy termékcsoportot a menüből. Az adott termékre kattintva megjelenik a termék nagyítása, valamint további képek a termékről és a részletes leírás. A képekre kattintva további nagyításokat láthat a termékről. A kiválasztott terméket a ,,kosárba teszem” feliratra kattintva teheti be a kosarába.  Itt lehetősége van beállítani a kívánt darabszámot, illetve kivenni a terméket a kosárból. A kosárösszesítő mutatja a kiválasztott termék(ek) részösszegét, illetve lehetősége van kiválasztani a szállítási módokat.Ezután kérjük kattintson a tovább a pénztárhoz gombra.
  • Amennyiben Ön regisztrált vásárlónk , kérjük jelentkezzen be.
  • Amennyiben Ön új vásárló boltunkban kérjük, töltse ki a regisztrációs mezőket. Válassza ki a fizetés módját fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót és az Általános Szerződési Feltételeket és ezután kattintson a Megrendelés elküldése lehetőségre. Rendelésének fogadásáról automatikus e-mail visszaigazolást kap rendszerünktől, melyben postázzuk a megrendelt termékek összesítőjét.