You are here:

Benetton téli kabát kék

7500 Ft

  • Állapot: Újszerű, lecímkézett
  • Méret: 2 éves
  • H-032

1 készleten

H-032

Termékleírás

 

Termékleírás / Benetton téli kabát kék

Benetton télikabát a Márkás Gyerekruha Webshop használt és új ruha kínálatában.

Nézd meg a többi Benetton termékünket itt

Keresd a többi prémium márkás ruhát itt.

2 éves

– Ujj hossza: 30 cm.
– Hosszúság: 40 cm.
– Hónalj alatti szélesség: 36 cm.
– Váll szélesség: 28,5 cm.

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

1.     Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok. (például Gucci, D&G, Moncler, Versace, Karl Lagerfeld, Balenciaga, Bomboogie, Disquared, Monnalisa, Armani, DKNY, Givenchy, Escada, Fendi, Liu Jo stb.) Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok. J Ajándéknak, karácsonyra és fotózásokhoz is tökéletes.

2.     Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.  (pl. Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Boss, UGG,  stb.) Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

Mivel a gyerekruhák közkedvelt márkai a Gap, Next, Zara, Carters, Ted Baker, Desiguel, Mayoral, Monsoon, Nike, Tom Tailor (valamint  hasonlók), ezeket is ide soroltuk.

3.     Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. (pl. H&M, Primark, F&F, C&A, angol márkás ruhák, kevésbé ismert márkák, stb.)

 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Hasznos információk

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. Az új gyerekruha darabokat mi magunk szerezzük be kiárusításokon, outletekben, olyan gondossággal, mintha saját gyerekeinknek vásárolnánk.

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

  1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok.  Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra.

  1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.  Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

  1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Kapcsolódó termékek