GAP gyerek kötött pulóver

5200 Ft

 • Állapot:Lecímkézett
 • Méret: 6-7 év
 • H-2094

1 készleten

H-2094

Termékleírás

    Termékleírás / GAP gyerek kötött pulóver

GAP gyerek kötött pulóver

   • gombos
   • pamut és 10% gyapjú

   Méret: 6-7 év

– Ujj hossza: 42 cm
– Hosszúság: 47 cm
– Hónalj alatti szélesség: 40 cm
– Váll szélesség: 32 cm

   Egyéb megjegyzés:

  Lecímkézett

Mit is jelent az, hogy lecímkézett egy ruha

A lecímkézett használt gyerekruha azt jelenti, hogy ez a ruhadarab még soha nem került valódi használatba. Ez lehet olyan esetben, amikor a ruhát megvásárolták, de a címkét levették anélkül, hogy valójában viselték volna, vagy amikor a gyermek már kinőtte a ruhát anélkül, hogy használnák.

Tehát ez a ruhadarab gyakorlatilag új állapotban van, hiszen nem tapasztalt valós használatot vagy kopást. Így a vásárlók számára garantáltan friss és kiváló minőségű ruhadarabot jelent, amely még mindig újszerű állapotban van, és készen áll arra, hogy új otthonában további használatra kerüljön.

Az sem elhanyagolható tény, hogy ezek a lecímkézett használt gyerekruhák jelentősen olcsóbban szerezhetőek meg, mint az újak a márkaboltokban.

👡 A lány cipőinkért kattints ide

👟A fiú cipőinkért kattint ide

👉 További GAP  termékek a Márkás Gyerekruha kínálatában

A GAP hivatalos oldalát itt találod.

A képek tájékoztató jellegűek, szín és minta eltérés lehetséges!

    1.  

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. Az új gyerekruha darabokat mi magunk szerezzük be kiárusításokon, outletekben, olyan gondossággal, mintha saját gyerekeinknek vásárolnánk.

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

 1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok.  Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra.

 1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.  Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

 1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webshopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új gyerekruha esetében a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

Gyártói méretek:

Itt megnézheted

A használt gyerekruha és egyedi tervezésű ruha adatait minden esetben lemérjük, így  a méretet könnyen be lehet azonosítani.  Mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól, ezért ez nagyon hasznos a választásnál.

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

Márkás gyerekruha méretek:

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

Kapcsolódó termékek