Il gufo alkalmi fehér ruhácska

21000 Ft

  • Állapot: Új, címkés
  • Méret: 6 hónapos
  • H-577

1 készleten

H-577

Termékleírás

    Termékleírás / Il gufo alkalmi fehér ruhácska

Keresztelőre, alkalomra, fotózásokra, esküvőre…

Fehér technowool ruha hímzéssel 

Pelenkatakaró bugyival.

https://www.ilgufo.com/gb/white-techhttps://www.ilgufo.com/gb/white-technowool-dress-with-embroidery-521536.htmlnowool-dress-with-embroidery-521536.html

 

AZ ÚJ KOLLEKCIÓ OLASZORSZÁGBAN, AZ IL GUFO ÁLTAL

A Teddy&Minou ruhadarabokat 0 és 36 hónapos kor közötti babák számára tervezték. A márka szimbóluma egy kis macska, amelyet gyakran alkalmaznak vagy javasolnak az aranyos, hegyes fülű sziluetteknek köszönhetően. Egy kollekció, ahol az édesség és a természetesség a főszereplő.

INNOVATÍV SZÖVETEK ÉS ANYAGOK

Az első kollekciót alkotó darabok mindegyike egyedi: az erőpontok a minősített biopamut vagy az újrahasznosított szövetek felhasználása, olyan anyagok, amelyeknek célja, hogy másod életet adjanak, ezzel is ünnepelve időtlen értéküket. A felhasznált festékek mérgező anyagoktól mentesek és biológiailag lebomlanak. Minden részletet gondosan választottak meg azzal a céllal, hogy minimalizálják a ruhák környezeti hatását anélkül, hogy lemondanának a modern, polírozott felületről.

Méret: 

6 hónapos babára  

   Egyéb megjegyzés

Új, címkés

A képek tájékoztató jellegűek, szín és minta eltérés lehetséges!

 

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben  kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

  1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok.  Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok.  Ajándéknak, karácsonyra és fotózásokhoz is tökéletes.

  1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.  Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

  1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új gyerekruha esetében a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

Gyártói méretek:

Itt megnézheted

A használt gyerekruha és egyedi tervezésű ruha adatait minden esetben lemérjük, így  a méretet könnyen be lehet azonosítani.  Mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól, ezért ez nagyon hasznos a választásnál.

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

Márkás gyerekruha méretek:

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

Kapcsolódó termékek