You are here:

Karl Lagerfeld kék pulóver

9900 Ft

 • Állapot: Használt, szép állapotú pulóver
 • Méret: 138-as/10év
 • H-547

Elfogyott

H-547

Termékleírás

Termékleírás / Karl Lagerfeld kék pulóver

Márkás Gyerekruha Webshop megjegyzései:

  • Extrák: fényes nyomat
  • Minta: mintás, márka felirat
  • Gyártói ápolási útmutató: 30°C-os gépi mosás 
  •  

Méret: 10 év / 138 cm 

Állapot: Használt, szép állapot

További Luxus kategóriás termékeink

Designer hivatalos honlap

Márkás Gyerekruha Webshop

Webáruházunk új gyerekruha és használt  gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Új gyerekruha 

outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

 

Információk a márkás gyerekruha webshop használatáról:

Forgalmazott designer, luxusmárka és fast fashion termékek:

 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki, ezeket találhatod a felső menüsorban.  

 1. A luxus kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket. (például Gucci, D&G, Moncler, Versace, stb.)
 2. Fő irányvonalunk a designer termékek, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.  (pl. Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Boss, stb.). Mivel a gyerekruhák közkedvelt márkai a Gap és Next, és Zara és Carters (valamint  hasonlók), ezeket is ide soroltuk.
 3. A Gardróban kaptak helyet a fast fashion termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. (pl. H&M, Primark, kevésbé ismert márkák, stb.

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új gyerekruha esetében a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

A használt és egyedi tervezésű ruhákat minden esetben lemérjük, hogy a méretet könnyen be lehessen azonosítani, mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól. 

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

 

méretek

Kapcsolódó termékek