Michael Kors sportos kabát

18800 Ft

  • Állapot: Új, címkés
  • Méret: 2 éves
  • H-455

 

1 készleten

H-1110

Termékleírás

   Termékleírás / Michael Kors sportos kabát

Michael Kors sportos kabát a Márkás Gyerekruha Webshop kínálatában. Sportos pulcsikabát, véleményünk szerint inkább kisebb méret, ezért lemértük, kérjük ellenőrizd a centiket.

– Ujj hossza: 32 cm
– Hosszúság: 34 cm
– Hónalj alatti szélesség: 34 cm
– Váll szélesség: 28 cm

Nézd meg az online gyerekruha webshop választékát, érdemes  a Facebookon is követni minket, ott találhatod a speciális promóciókat a webshop feltöltés előtti kedvezményes lehetőségeket. 

https://www.facebook.com/markasgyerekruha.webshop/

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

A MÁRKÁRÓL
Az 1981-ben alapított amerikai Michael Kors kiadó világszerte ismert díjnyertes dizájnjairól. A felnőtt kollekcióból ihletett Michael Kors gyermekruházata ugyanazt a mindennapi csillogást nyújtja. Az időtlen elegánsság kimeríthetetlen szemével és a védjegyes logónyomatokkal a termékcsalád tökéletes luxuscipőkhöz, gardróbkapcsokhoz és babaajándékötletekhez.

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

  1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok.Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok. Ajándéknak, karácsonyra és fotózásokhoz is tökéletes.

  1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

  1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

 

 

Kapcsolódó termékek