You are here:

SPORTCIPŐ GEOX J Shuttle B. EU25

11920 Ft

  • Állapot: ? Új, címkés
  • Méret: EU25
  • H-2504 Világítós talpú

1 készleten

H-2504

Termékleírás

    Termékleírás / SPORTCIPŐ GEOX J Shuttle B. EU25

SPORTCIPŐ GEOX J Shuttle B. EU25  Shuttle B. A J0294A 01454 C0735 D Navy/Red

🆕 Új, címkés, dobozban! Világítós talpakkal!

A GEOX márka képviseli a prémium kategóriát, Olasz divatot, lélegző talpú technológiát ! Ez a világmárka óriási típusválasztékot kínál, jellemző rá az lenyűgöző, folyamatosan megújuló design, a minőségi bőrök felhasználása, saját gyártású lélegző lyukacsos talpszerkezet . A Geox bokacipő az egyik leggyorsabban megújuló márka, minden szezonban végtelen fejlesztéssel és újdonsággal csábítja a vásárlókat!. Választékukban megtalálhatók: babacipők, edzőcipők, vízálló átmeneti cipők, bokacipők, téli bakancsok és divatos, sportos nyári szandálok egyaránt.

GEOX LÉLEGZŐ, bőr talpak-egyedi szabadalom

Minden évszakban jól szellőző, légáteresztő talpak teszik lehetővé a 100%-os kényelmet, kellemes érzést.  A Geox cipők talpa lyukacsos, amin keresztül távozik a pára, de nem ázik be! Különleges membránnal rendelkezik, mely kifelé párologtat, befelé viszont zár, így sosem lesz gyermeked lába vizes!

Méret

EU25

Egyéb megjegyzés

🆕 Új, címkés, dobozában

👉 Geox cipők a Márkás Gyerekruha kínálatában

👉 A Geox hivatalos oldala

A képek tájékoztató jellegűek, szín és minta eltérés lehetsége

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

  1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok.  Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok.  

  1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.   Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

 

  1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, e képpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új gyerekruha esetében a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

Gyártói méretek:

Itt megnézheted

A használt gyerekruha és egyedi tervezésű ruha adatait minden esetben lemérjük, így  a méretet könnyen be lehet azonosítani.  Mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól, ezért ez nagyon hasznos a választásnál.

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

Márkás gyerekruha méretek: 

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

Kapcsolódó termékek