Boss fiú dzseki

19500 Ft

 • Állapot: Használt, szép állapot
 • Méret: 9 hó
 • H-717 Világoskék

1 készleten

H-717

Termékleírás

Márkás gyerekruha termékleírás /Boss fiú dzseki

 
Világoskék. Meleg plüss béléssel. Kapucni nem levehtő. Cipzáros-patentos záródás.
Keress luxustermékeink között!
 

 Méret: 9 hó

– Ujj hossza: 25 cm
– Hosszúság: 29 cm
– Hónalj alatti szélesség: 30 cm
– Váll szélesség: 23 cm

 Állapot: Használt, szép állapot

Nézd meg egyéb Boss termékeinket is!

Olvasd el kapcsolódó blogunkat!

Nézd meg a hivatalos weboldalt!

A márka rövid leírása:

A közkedvelt márka hosszú utat járt meg a ma már méltán elismert luxusmárka színvonal eléréséig., melyet rengeteg városi legenda övez. Azonban ma már a kiváló minőségű kollekcióiról ismerjük meg, mely igazából 1969-ben indult útjára a  férfi öltönyeivel.

Jelenleg több kollekcióval különbözően pozicionálják magukat:

  • Green: egyedi modellek, és
  • Orange: prémium spotruházat, és
  • Black: ruha és prémium kiegészítők

Márkás gyerekruha kollekciója a Boss Kids néven fut, ahol megtalálhatóak a prémium gyerekruha darabjai széles választékban és kitűnő minőségben.

Egyszerűen három jelzővel jellemezhetjük: siker és kiválóság és a német precizitás.

– Ujj hossza: 31 cm
– Hosszúság: 44 cm
– Hónalj alatti szélesség: 36 cm
– Váll szélesség: 31 cm

Hasznos információk:

Webáruházunk új és használt gyerekruha értékesítésével foglalkozik, elsősorban ismerős vagy leinformált családoktól vásároljuk a ruháinkat. Sok anyuka – mint ahogyan mi is – gyakran túlvásárolja magát, ezért a legtöbb ruha kitűnő állapotú, ritkán vagy nem is hordott. 

Forgalmazott termékek:

Új gyerekruha 

Az outletben vagy,jóáras, kifutó termékként, vagy külföldön vásároltuk. Ezen kívül itt találhatjátok  az átnőtt címkés termékek is, de ide soroljuk a  lecímkézett használt ruhákat egyaránt. (amelyek maximum egyszer voltak öblítve)

Használt gyerekruha 

Ezeket a darabokat szintén minősített forrásból és igazolt helyről beszerzett újszerű vagy szép állapotú gyerekruhák. A beszerzéseket nagy részben próbáljuk személyesen intézni, és ismerősökön keresztül vagy számlákkal visszaigazolni. 

Kínálatunkat 3 fő csapás mentén alakítottuk ki.  

 1. Luxusmárka:

Ebben  kategóriában találjátok a magas árfekvésű és klasszikus luxustermékeket, éppen ezért a menüsorban is külön rákattinthattok.  Érdemes ránézni a prémium designer kategóriás darabokra, mert igazi kincseket találhattok. J Ajándéknak, karácsonyra és fotózásokhoz is tökéletes.

 1. Designer márkás gyerekruha:

Ez a fő irányvonalunk, melyeket a kisfiú és kislány menüpontok alatt nézhettek meg.  Itt nézhetitek meg a legtöbb új terméket, mi is ezeket a márkás darabokat figyeljük folyamatosan az outleteknél, és kiárusításokon, ugyanúgy mintha saját gyerekeinknek vadásznánk őket.

 1. Fast fashion:

Gardróban kaptak helyet ezek termékek, azok a márkák, melyek tömeggyártásban olcsóbb árral évente kétszer jelentetik meg a termékeket. 

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy, akkor javasoljuk az összes lányruha vagy összes fiúruha kiválasztását és szűrők alkalmazását, eképpen igény szerint tudod szűkíteni a megjelenítendő termékek számát. 

Milyen előnyöket biztosítunk?

A webhopos vásárlás előnye, hogy többféle kiszállítási mód és fizetési lehetőség közül választhatsz. A használt termékekre minőségi garanciát vállalunk, az új termékekre a törvény által adott, és aszf-ben rögzített garanciák vonatkoznak. Kérjük, további információért nézd meg a feltöltött dokumentumokat.

Gyerekruha mérettáblázat:

A méretek az új ruháknál a gyári méretekkel egyeznek meg, azonban pontosabb adatokért a gyártó weboldalát érdemes felkeresni.

Boss sizechart

A használt és egyedi tervezésű ruhákat minden esetben lemérjük, hogy a méretet könnyen be lehessen azonosítani, mivel használt termékek esetén (ritkán újaknál is) előfordul mérethiba és eltérés a méretazonosságtól. 

A méreteket megtalálhatjátok a következő termékeknél: sapka, póló, ing, nadrág, pulóver, kabát, rugdalózó, napozó, ruha, sportruha, stb. 

Az alább táblázatban összefoglaltuk az európai gyerekruha méreteket valamint a gyerek korát és az s, m, l megnevezéseket.

ruha-meret-markasgyerekruha.hu

Kapcsolódó termékek